Jump to content
kieranexige

Back with a bang...

Recommended Posts

Congrats Kieran, lovely looking machine.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wait til Gav gets his finger prints all over it 😂

You’ll have to fine him!

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, The Cakes said:

Wait til Gav gets his finger prints all over it 😂

You’ll have to fine him!

I've bought him some white gloves. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13/07/2019 at 22:44, scatty said:

Welcome back mate. 

i look forward to seeing  it in 2020... 😉

2020, most of the bits are in to service it now. A trip to Burton is on the cards. 

Might even treat it to a tank of fuel from 2019 😂😂😂

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Chris_edeson said:

what head unit is this??

It's a pioneer Chris. 

 

I'll get you the serial number if you want. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, kieranexige said:

It's a pioneer Chris. 

 

I'll get you the serial number if you want. 

Is it a double din or single din unit mate? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Neilshannon27 said:

Is it a double din or single din unit mate? 

Single buddy. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, quantum2000 said:

Pioneer MVH-8300BT

Ah man, so close, it doesn't let you stream music from your phone via Bluetooth, you have to connect it via USB. The blue tooth is only for phone calls 😔 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cheers Jeff.. 

 

I ran a Sony unit In the old car that did Bluetooth music. I bought it as instead of a CD drive behind the fasica it had a compartment for an ipod. So I bought a cheap 128mb ipod off ebay and kept it inside. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ready for a service... 

Come back sunshine

Also did a nice little Job last night. I noticed the Amber push button start wasn't illuminated  anymore during start-up. It turns out there a push button t1 3/4 groove led which we keep for our cnc machines but can be ordered from rs in any colour. after 15 minutes the button was out, old led removed , new one installed and all back together , this time in white to match the dials.

 

sketch-1564345306435.png

Edited by kieranexige

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use